“Bedst i test - En madras der passer til alle kropstyper” - Testfakta, 2021

Most Awarded Mattress

Emma har vundet Bedst i Test 2 år i træk

Hos Emma er vi stolte over, at vores madras Emma Original er blevet kåret til den bedste madras af Testfakta for andet år i træk! Med testresultatet fra maj 2020 & juni 2021 blev Emma Original kåret som bedst i test af Testfakta. Bedømmelsen på 8.1 betyder ikke kun, at Emma Original er Testfakta Verificeret, det betyder også at Emma er en overlegen testvinder

Køb nu

Hvad siger Testfakta om Emma Original?

Ergonomi/komfort

Testresultat 7,9 Meget god trykaflastning & støtter alle kropsdele

Holdbarhed & kvalitet

Testresultat 8,5 Meget god spændstighed og åndbarhed

Verified i alle tre vægtklasser

Passer til alle kropstyper God ergonomi for mindre såvel som mellemstore og større kropstyper
The Emma Dream Team

Prisvindende Komfort og Kvalitet

Emma Madrassen er blevet kåret som den bedste madras i 10 europæiske lande mellem 2018 og 2021. Landene er Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien, Portugal, Sverige, Danmark, Holland og Storbrittanien.

Læs mere on Emma

Hvordan blev vores madras testet?

Testbureauer, som er uafhængige af hinanden, har en tendens til at stole på en blanding af forskellige testmaskiner og testpersoner for at fremstille fair og objektive vurderinger af madrasser. Selvom hver af disse testbureauer har deres egen måde at teste madrasserne på, findes der dog nogle fællestests blandt dem. Dette giver dem mulighed for at producere anmeldelser, der har fokus på hvad kunderne virkelig interesserer sig for.

Performance

For at kunne vågne op og føle sig udhvilet og smertefri, skal din madras være både støttende og trykaflastende. Mange testfaciliteter bruger en testperson og en testmaskine til at måle, hvor langt kroppen synker ned i overfladen af madrassen, og hvor godt rygsøjlen er støttet. En god madras er nødt til at holde rygsøjlen parallel med madrassen og bør derfor ikke synke for langt ned. For at teste, hvor godt madrassen isolerer bevægelser, anvender vi en stor stempellignende pres på et område af madrassen. Madrassen komprimerer kun der hvor der foreligger et tryk, og derfor forstyrres du ikke af din partner som drejer sig.

Brugervenlighed

Selvom de fleste madrasser i dag ikke behøver at vendes, er det en god ide at vende den en gang hver tredje måned for at holde madrassen i god stand, hvilket også kan øge dens levetid. I kategorien brugervenlighed vurderer testbureauer, om en madras har håndtag, hvor tung den er, og hvor let det er at vende. Madrasstrukturen overvejes også: Madrassen kan ikke være for blød, så den bøjer sig, når du løfter den, og den skal ikke være så stiv, at du overhovedet ikke kan flytte den. Generelt, hvis madrassen kan vendes af en person, får den en positiv score i denne kategori.

Holdbarhed

Når du investerer i en madras, vil du have at den skal holde så længe som muligt uden at fornemmelsen af, at den ændrer sig, falder eller de understøttende egenskaber lider. For at teste hvor holdbar en madras er, bruges en testmaskine: Tunge tønder rulles over madrassen igen og igen, der simulerer 10 års brug. Ideelt set burde madrassens fasthed ikke have ændret sig væsentligt: Madrassen skulle ikke blive hærdet eller beskadiget under testprocessen. Selv efter mange års brug skulle madrassen føles som den gjorde den første dag at den blev købt.

trust logo

Britta H. - Vi er super glade for vores madrasser.

Vi er super glade for vores madrasser, som vi nu har haft i nogle måneder. De ankom uden forsinkelse, så hele processen har været 100% tilfredsstillende.

Thomas K. - Super produkt.

Hurtig levering til døren (4 dage), og kundeservice svarer hurtigt tilbage!

Johanne - Emma madras. Det hele værd!

Absolut den bedste madras jeg har sovet på!

Ann J. - Fantastisk service.

Fantastisk service. Meget venligt personale, der på alle måder gør det de kan for, at hjælpe og oplyse dig, om deres produkter. Kan på det varmeste anbefale Emma Madras, både deres produkter og deres service er i top.

Klaus R. - Ros til Emma madras.

Fantastik kundeservice, perfekt forsendelse og vidunderlig madras.

Henrik L. - Hurtig og præcis.

Bestilling og levering gik stærkt, og madrasserne beholder vi!

Prøv selv i 100 nætter

Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: