Emma Smart Madrasbeskytter

100% vandtæt
Maksimal beskyttelse af din madras
Beskytter dig mod husstøvmider og andre allergener
Åndbar og let at vaske ved 40 grader
Let at bruge med alle madrasser

Leveringstid: 2 - 4 Arbejdsdage

Antal

999,00 kr
Inklusiv 25% moms
37,46 kr p/m ved 12 delbetalinger

100% vandtæt
Maksimal beskyttelse af din madras
Beskytter dig mod husstøvmider og andre allergener
Åndbar og let at vaske ved 40 grader
Let at bruge med alle madrasser

100 nætters prøve

Vi hos ved Emma ved, at du ikke kan finde den perfekte seng efter 10 minutter i en butik. Du har brug for længere tid til at finde den rigtige seng. Derfor tilbyder vi dig at prøve vores seng i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager den.

2 års garanti

Vi tror på kvaliteten af ​​vores madrasbeskytter, så vi tilbyder dig 2 års garanti.

Fri fragt og retur

Vi leverer madrasbeskytteren hjem til dig uden ekstra omkostninger. Hvis det ikke lever op til dine forventninger eller behov, selv efter at have brugt det i et par nætter, kan du inden for en periode på 100 nætter tage kontakt til vores kundeservice. Vi forklarer hele processen med at returnere

Hvorfor vores madrasbeskytter er god for dig

Maksimal beskyttelse

Vores madrasbetræk er 100% vandtæt, og beskytter din madras mod kæledyr, mad og hverdagens uheld. Hvis uheldet er ude og du har brug for at vaske det, skal du bare lægge det i vaskemaskinen.

Allergifri søvn

Vidste du, at støvmider er årsag til 70% af alle luftvejsallergier og astma? Vores beskyttende betræk er fremstillet med den revolutionerende AllergyShield-teknologi og er klinisk testet til at beskytte dig mod støvmider og allergener fra katte- og hundeskæl.

Komfortabel

Vores utroligt bløde madrasbeskytter er meget åndbar samt holder dig frisk og kølig hele natten lang. Den ligger perfekt på din madras takket være 360°Grip og er derfor helt krølfri.En Smart MadrasbeskytterVores betræk passer perfekt til din Emma madras: den giver maksimal beskyttelse, giver dig mulighed for at sove uden allergi og er meget komfortabelt.

Se hvad andre siger om Emma

@jackienavarro

"Vi er vilde med madrasser fra Emma. De super behagelige at ligge på. Børnene har selvfølgelig fået en hver, så jeg må putte lidt børnene oftere."

Emma Original Madras
- @trinesblend

"Jeg må indrømme at jeg har pænt store forventninger. Efter de første nætter, er jeg heldigvis allerede meget positiv. Jeg føler simpelthen at jeg sover ovenpå den mest rare sky."

Emma Original Madras
@carolinesoelver

”Jeg har altid glædet mig til at gå i seng – jeg har et godt sovehjerte, som mine forældre siger, men nu glæder jeg mig endnu mere, for man ligger simpelthen bare så godt på den madras. ”

Emma Original Madras
@olisepigens

"Uden tvivl så giver madrassen følelsen af du ligger i en mega dyr hotel seng. En kæmpe anbefaling til deres topmadras den er uden tvivl alle pengene værd"

Emma Original Madras
@pischas

”Før jeg sov på en Emma-madras, var jeg ikke klar over, at jeg ikke sov godt. Men så fik jeg min Emma, og WOW. Min krop er så taknemmelig hver morgen!”

Emma Original Madras
@mayadroem

”Vi har fået lov at teste en lækker topmadras, hvilket har været virkelig skønt. Det er Diamond modellen, som har tempereratur regulerende skum, optimal trykaflastning - og et betræk som nemt kan tages af og vaskes.”

Emma Diamond Topmadras
@mimmi.berglunds

”Jeg har købt den perfekte madras og puder, som er så behagelige og bløde. Jeg sover som en prinsesse!”

Emma Diamond Topmadras
@posafalvia

”Vi er så glade for vores nye soveværelse med vores nye madras! Madrassen er så flot lavet, den er utrolig behagelig og god for ryg og krop!”

Emma Original Madras
@conniesimmonds

”Flytning og renovering har været ret stressende, men en ting, jeg har kunnet stole på, er leveringen af ​​min prisvindende Emma Original Madras og Puder!”

Emma Original Madras
@lisehoeyer

”Jeg siger ikke, jeg sover bedre med min nye pude - men det gør jeg. Jeg sover ikke længere (tak børn), men jeg sover bedre!”

Emma Sky Pude

Hvorfor vores kunder elsker Emma Madrasbeskytteren

Trustpilot ★★★★★

Starta dagen med Emma

En bekymringsløs søvnoplevelse.

 • 100 nætters prøve

  Du har brug for længere tid til at finde den rigtige. Derfor tilbyder vi dig at prøve alle vores produkter i fred og ro derhjemme, uden risiko i 100 nætter fra den dag, du modtager dit produkt.

 • 2 års garanti

  Vi tilbyder 2 års garanti på holdbarheden af ​​vores materialer.

 • Fri fragt og retur

  Vi leverer alle vores produkter gratis og direkte hjem til din adresse. Hvis du ikke er tilfreds er det enkelt og nemt at returnere og vi vil sørge for, at din madras afhentes helt uden beregning fra din dør.

Produktdetaljer

 • Materialer

  Materiale Madrasbeskytter

  • 100 % polyester med 3D strikkemønster: innovativt materiale påført Purotex®-teknologi
 • Størrelse og vægt

  Størrelse og vægt af madrasbeskytter

  90 x 190 cm
  1020 g
  90 x 200 cm
  1020 g
  135 x 190 cm
  1560 g
  140 x 190 cm
  1560 g
  140 x 200 cm
  1560 g
  150 x 190 cm
  1770 g
  150 x 200 cm
  1770 g
  160 x 200 cm
  1980 g
  180 x 200 cm
  1980 g
  200 x 200 cm
  2190 g
 • Forsendelsesoplysninger

  Gratis forsendelse med GLS i Danmark. Emma Madrasbeskytteren returneres også gratis

 • Kvalitetsmærke

  Materialerne i Emma Madrasbeskytteren overholder OEKO-TEX® Standard 100, Klasse 1 (16.0.93305), som svarer til den højeste standard og er derfor også velegnet til babyer.

Emma Smart Madrasbeskytter  

Starter fra 449,55 kr 999,00 kr

Køb nu Køb nu
Hvordan afmelder jeg mig?

Du kan til enhver tid afmelde dig af abonnementet ved at klikke på fanen 'Abonner på nyhedsbrev', når du er logget ind på din kundekonto. Hvis du ikke har en konto hos os, kan du afmelde dig ved at klikke på 'opsige abonnement' linket nederst på nyhedsbrevet.

Pin rotate icon

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet.

Vælg land 

Det ser ud til, at du besøger os fra udlandet: